Πολιτική Επιστροφών
Προϊόντα που έχουν αγοραστεί απευθείας από τις Εκδόσεις Utopia μπορούν να επιστραφούν εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, με πλήρη επιστροφή του ποσού εφόσον δεν είναι σημειωμένα, χτυπημένα ή μεταχειρισμένα καθ’ οιονδήποτε τρόπο και είναι σε άριστη κατάσταση, ικανά προς πώληση. Η εντολή για την επιστροφή του ποσού στον τραπεζικό σας λογαριασμό θα δίδεται από τις Εκδόσεις Utopia εντός 3 εργάσιμων ημερών από την επιστροφή του προϊόντος σε εμάς. Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι ο χρόνος ολοκλήρωσης της διαδικασίας επιστροφής των χρημάτων εξαρτάται από την τράπεζα στην οποία τηρείται ο λογαριασμός σας.    
Για έγκριση επιστροφής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω email (info@utopiapublishing.gr) προτού αποστείλετε πίσω το προϊόν που αγοράστηκε. Στο μήνυμά σας θα πρέπει να συμπεριληφθεί ο αριθμός της παραγγελίας σας και σε περίπτωση που ως μέθοδος πληρωμής είχε επιλεγεί η αντικαταβολή,  ο αριθμός ΙΒΑΝ του λογαριασμού σας. Τα έξοδα μεταφοράς του επιστρεφόμενου προϊόντος επιβαρύνουν τον αποστολέα.

Πέραν της δυνατότητας επιστροφής σε εσάς του αντιτίμου που καταβάλατε για την αγορά των επιστρεφόμενων προϊόντων, υπό τους προαναφερόμενους πάντοτε όρους, σας παρέχεται και η δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή, κατόπιν έγγραφης συνεννόησης στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνσή, θα καταβάλλεται από εσάς με την μέθοδο πληρωμής που θα επιλέξετε ή θα επιστρέφεται από εμάς στον τραπεζικό σας λογαριασμό η όποια τυχόν δημιουργηθείσα οικονομική διαφορά.  

Για τις δωροκάρτες και τα προϊόντα σε συσκευασία δώρου δεν προβλέπεται η επιστροφή του καταβληθέντος χρηματικού αντιτίμου.   
Προϊόντα των Εκδόσεων Utopia που έχουν αγοραστεί μέσω βιβλιοπωλείου ή οποιουδήποτε άλλου τρίτου μέρους πρέπει να επιστρέφονται στο σημείο πώλησης. Σε αυτή την περίπτωση ισχύει η πολιτική επιστροφών του σημείου πώλησης.